biscuitjestaart

nodig voor ong. 16 plakken:
  • 100g pure chocolade
  • 100g boter
  • 80g poedersuiker
  • 2 eetlepels chocoladevlokken
  • ongeveer 24 bescuitjes
  • cacaopoeder om te bestuiven
  • en als je wilt 3 eetlepels amandel

  1. chocolade in stukken breken, boter in stukjes snijden. Samen  in een pan op een laag vuur smelten. Voortdurend omroeren zodat het gelijkmatig gaat.
  2. Poedersuiker, amandelen en chocoladevlokken mengen.
  3. Rechthoekige cakevorm van 20cm lang bekleden met een laag biscuitjes. Een niet te dikke laag chocoladeboter erop gieten en uitsmeren. dan weer biscuitjes en chocoladeboter, enzovoort tot alles op is.
  4. Taart minstens 1 uur in de koelkast zetten, de taart vervolgens op een bord storten, bestuiven met cacao en in plakken snijden.

Het maken duurt ong. 1 en een kwartier,waarvan maar 15 minuten actief.
kcal per plak:165
Elegant Rose - Double Heart